Suomen Gran Turismo yhdistykset yhteissarjan kimppuun!

Suomen Gran Turismo skene kokoontuu järjestämään loistokkaan yhteissarjan Syyskaudella 2024.

Sarja alkaa elokuussa 2024!

Sarjan aikatauluista julkaistaan tietoja lähiaikoina ja laajemmin jo Juhannukseen mennessä. Työryhmä ei kuitenkaan yksin kykene sarjaa läpiviemään sen arvon ja merkityksen mukaisesti vaan työssä tarvitaan laajempaa yhteisön panosta.

Jotta tämän laajuinen sarja saadaan toteutettua, tarvitaan siihen mahdollisimman paljon lisäkäsiä. Tehtävää riittää varmasti kaikille ja voitkin valita itsellesi sopivimmat roolit alta.

Valitse reippaasti useampikin tehtävä joissa voisit olla avuksi. Lopulliset tehtävänkuvat tarkentuvat heti kun eri roolien työryhmät saadaan perustettua.

Tässä dokumentissa kuvataan yleisellä tasolla tehtäväkuvia (numeroitu 1-6), mutta roolikuvaukset ja työtehtävien yksityiskohdat tottakai tarkentuvat työryhmien käynnistyttyä.
Henkilö voi osallistua myös useaan tehtävään.

Tehtävien rooleja ovat :
1. Kilpailuformaattiin liittyvät suunnittelutehtävät ja testit
2. Markkinointi ja Media
3. Hostaaminen
4. Striimitiimi
5. Tuomaristo
6. Yleinen järjestelyapu

 

Tehtäviin voit osallistua, ajoitpa sarjassa tai et.

Jokaiseen tehtävään ilmoittaudutaan alla olevan web-lomakkeen kautta ja voit ilmoittautua useampaankin tehtävään.

https://forms.gle/hTv6JkfRiKj3uqEt8

Liity Team F.A.S.T.:iin!

Yhdistyksemme ovet ovat aina auki kaikille kisaamisesta kiinnostuneille.
Liittymällä yhdistyksen jäseneksi, pääset heti nauttimaan ammattimaisesta työskentelystä sekä ammentamaan oppia muilta tiimiläisiltämme. 

Meriitteinä toiminnastamme sanottakoon, että yhdistyksen tiimin kuljettajille meni 5/12 paikkaa vuoden 2023 Suomen Mestaruussarjassa, ja lopputuloksissa jokainen oli top10:ssä. Suomen Mestaruus tuli myös yhdistyksen kuljettajalle, kun Simo Holm kruunattiin mestariksi.

Gran Turismo maajoukkueessa näkyy myös jatkuvasti yhdistyksen kuskeja, joten liittyessäsi mukaan meidän tiimiin, tie on sinulle täysin auki.

Oli tavoitteesi perusteiden oppiminen ja kehittyminen tai maailman listojen kärki, kerrot näistä tavoitteista meille ja annat meidän auttaa. Sen jälkeen kaikki on kiinni vain sinusta!

Nähdään radalla!

Finnish Auto Simracing Team ry @ SoMe:
Discord
YouTube
X / Twitter
Facebook
Instagram
TikTok