Mukaan pääseminen on helppoa!

Tarvitset vain PlayStation 4 tai PlayStation 5 konsolin, sekä Gran Turismo 7pelin.

Tapahtumiin osallistuminen ei velvoita ratti/poljin-yhdistelmän tai erillisen rigin hankkimista, voit tulla mukaan myös ohjaimella.

Olit sitten vasta-alkaja tai simuratojen konkari, F.A.S.T. tarjoaa sinulle omaa tasoasi vastaavia tapahtumia viikottain. Discordin kanavien kautta kannattaa rohkeasti kysellä lisätietoja tai vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä lomakkeemme kautta. Kannattaa myös liittyä Discord-kanavallemme, jolloin saat aina ensimmäisenä tiedon sarjoistamme ja tapahtumistamme,

Miten ilmoittaudun sarjoihin?

Sarjoihin ilmoittautuminen tapahtuu FiSRA:n sivuston kautta. Rekistöröitymällä ilmaiseen simracing.fi palveluun, voit jättää ilmoittautumisesi sarjaan.

Sivulta löydät kaikki F.A.S.T. tällä hetkellä käynnissä olevat viralliset tapahtumat ja sarjat joihin vaaditaan erillinen ilmoittautuminen. Huomioithan että sinun tulee ilmoittautua erikseen sekä sarjaan, että jokaiseen osakilpailuun johon aiot osallistua.

Voinko olla mukana kehittämässä tapahtumia?

Kyllä voit!

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi, sinulla on mahdollisuus hakea mukaan kehittämään huipputapahtumiamme ja olla viemässä Suomen simulaattoriskeneä eteenpäin.