Gran Turismo 7 eSM 2022

Finnish Auto Simracing Team Ry:n määrätietoinen toiminta on päämääräisesti tehnyt töitä sen eteen, että myös konsolipelaajat pääsevät ajamaan virallisesta Suomen Mestaruudesta.

Nyt se on mahdollista!

Finnish Auto Simracing Team Ry on Suomen Elektronisen Urheilun Liitto – SEUL Ry toimesta valittu operaattoriksi vuoden 2022 Gran Turismon Suomen Mestaruus -sarjalle.

Sarja tulee olemaan ensimmäinen koskaan  Gran Turismolla järjestettävä Suomen Mestaruus -sarja. 

Sarja tullaan ajamaan täysin uudella Gran Turismo 7:llä syyskaudella 2022 .

Nyt meillä on ilo ja kunnia esitellä ensimmäiset tiedot syksyllä ajettavasta ensimmäisestä Gran Turismo 7 Suomen Mestaruus-sarjasta. 
 
Sarja muodostuu neljästä karsintaviikosta sekä varsinaisesta eSM-finaalista. Karsinnat ajetaan kolmen viikon välein syyskuun puolivälistä eteenpäin. 

Finaalin ajankohta julkaistaan myöhemmin. 

Tarkempi formaatti julkaistaan  yhdistyksen Youtube-kanavalla tapahtuvassa ”jälkilive”-lähetyksessä, joten nyt jos koskaan kannattaa suunnata kanavalle, painaa kanava tilaukseen ja laittaa vielä kellolla muistutukset päälle niin et missaa tätäkään lähetystä. 

Jotta sarja saadaan toteutettua sen vaatimalla tasolla, tarvitsemme vapaaehtoisia mukaan järjestämään sarjaa. Vapaaehtoistehtäviä on niin sarjassa ajaville, kuin myös sellaisille jotka eivät sarjassa aja, tai edes omista PlayStationia tai GT7 peliä. Tehtävistä ilmoitetaan tarkemmin kotisivujemme sekä SoMe-alustojemme kautta.

Jos haluat lähteä yhdistyksen yhteistyökumppaniksi, otathan meihin yhteyttä kotisivujemme kautta.

Kiitos etukäteen ja mehän nähdään eSM-radalla! 

Fast SoMe

Facebook
Youtube
Discord

Olemme myös Twitterissä.
@fast_simracing
@fast_markusvii

Menossa mukana:
Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry
ESM – Suomen Mestaruus
Finnish Simracing Association – FiSRA ry
Sony PlayStation Suomi
OverPower