Subaru WRX Trophy ajetaan loka-marraskuussa PlayStationin Gran Turismo Sportilla.

Finnish Auto Simracing Team Ry (F.A.S.T.) ja Racing Team Finlanders Ry (RTF) yhdistävät voimansa jälleen kerran, kun yhdistysten syyskauden viimeinen suurempi Gran Turismo Sport-sarja ”WRX Trophy” alkaa 17.10.2021.

Sarja ajetaan loka-marraskuussa 2021, kolme kisaa lokakuussa ja kolme kisaa marraskuussa.

Sarja tulee olemaan ensimmäinen kerta kun ajoluokkana on pelkästään nelivetoiset autot. Tai vieläkin tarkemmin sanottuna, yksi nelivetoinen auto.

Eikä kyseessä ole mikä tahansa nelari, vaan yksi Turismon nopeimmista.

Subaru WRX STi Isle of Man Time Attack Car ‘16 (GrX)
Teho: 578 hp (100%)
Paino: 1105kg (97%)

Autossa on säädöt auki, joten jokainen saa rakennettua autosta juuri sellaisen kun itse haluaa. Ja ei pelkoa järjestäjät antavat jokaiselle käyttöön erittäin kilpailukykyiset pohjasäädöt, joilla radalle pystyy halutessaan lähteä ilman pitkäaikaista säätöjen hakua. Säädöt saat Discordistamme  sarjan kanavalta.

Eikä tuo säätäminen ole ainut jota kuljettaja pystyy muokkaamaan. Subarussa on käytettävissä myös muuttuva takasiipi DRS sekä vetosuhdetta pystyy säätämään lennostakin melko reilusti.

Ilmoittautumiset on jo auki, sarjan tarkemmat säännöt julkaistaan ennen kauden alkua sarjan sivulla .

Sarjan jokainen osakilpailu tullaan lähettämään suorina lähetyksiä, Suomeksi selostettuna Youtube-kanavalllemme. Käy tilaamassa kanava ja laita kellolla muistutukset päälle niin et missaa yhtäkään tulevaa tapahtumaa.

Sarjassa on jälleen vahvasti mukana yhteistyökumppanimme:

Firstlayer

Järki Saneeraus

Paljukingi

Overpower

Suomen Elektronisen Urheilun Liitto (SEUL ry)

FiSRA