Gran Turismo 7 Suomen Mestaruus ratkaistaan Tubecon Gamesissa

Gran Turismo 7 Suomen Mestaruussarjan karsinnat ovat hyvässä vauhdissa kun toinen karsintaviikko on juuri käynnistymässä.
 
Mukaanhan sarjaan voi, ja kannattaa, edelleen lähteä, sillä kuljettajilta ei vaadita koko sarjan läpi ajamista, vaan jokainen voi osallistua juuri silloin kun itse ehtii ja haluaa.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
 
Moni on saattanut miettiä, miksi finaalista ei ole aiemmin kerrottu tarkemmin, vaikka sarja muuten on jo julkaistu.
 
Syynä tähän on se, että koska jaossa on ensimmäinen Gran Turismon Suomen Mestaruus titteli, on Finnish Auto Simracing Team Ry tehnyt erittäin pitkään töitä sen eteen, että sarja saa arvoisensa huipennuksen, emmekä myöskään ole voineet asiasta kertoa yhtään tätä aiemmin.
 
Mutta nyt meillä on ilo ja kunnia saada julkaista sarjan finaali. Ette varmasti tule pettymään!
 
Finaali tullaan ajamaan Live-tapahtumana Loppiaisena 2023 Tampereella järjestettävässä Tubecon Games tapahtumassa.
Tubecon Games muuttaa Tampere-talon kahden päivän ajaksi kaikenlaisen pelaamisen ja pelien viihdekeskukseksi. Tapahtuma kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat pelivaikuttajat, heidän faninsa sekä harraste- ja ammattipelaajat. Ja nyt mukana on myös Finnish Auto Simracing Team ry sekä Gran Turismon Suomen Mestaruussarja.
 
Tubecon tapahtumat ovat jo itsessään kokemisen ja käymisen arvoisia, mutta nyt kun me ja sarjamme olemme mukana, toivomme että näemme kaikki teidät mukana osastollamme kannustamassa omia suosikkejanne ja tietenkin tervehtimässä yhdistyksen edustajia.
 
Tervetuloa mukaan sarjaan ja nähdään Tubecon Games:ssa.
 
FAST SoMe
Instagram: finnishautosimracingteam
Twitter: Fast_Simracing
Tubecon Games
Instagram: Tubecon
Twitter: @TUBECONfi
Kuva: Instagram @rantapetrus