Lisää otsikkotekstisi tähän

Auto 85 Gran Turismo 7 Suomen Mestaruus – Karsintaviikko 3/4
Autopolis + Nissan GT-R Nismo GT500 ’16

Karsinnan kolmannella viikolla siirryttiin vakioautoista rata-autoihin ja jännäksihän se meni, niin seuraajille kuin kilpailijoillekin.

28 kuljettajaa kävi ajamassa karsinta-aikansa. Ja kun tiedetään että 13 ensimmäistä jatkaa sunnuntain A-finaalissa hakien suoraa paikkaansa Tubecon Gamesin finaalissa, sekä sija 14-26 B-finaalissa, ei kukaan pääsisi helpolla, eikä viikkofinaalipaikkoja tälläkään viikolla ollut tarjolla kaikille.

Mutta jo ensimmäisestä päivästä lähtien tuli selväksi, että paikanhaku ei kenelläkään tulisi jäämään kiinni yrityksen puutteesta.

Ensimmäisenä karsintapäivänä Johannes ”Luka_83” Luukkanen kävi lyömässä sellaisen pohja-ajan (1:35.037), että sitä ei enää karsinnan aikana lyöty. Mutta lähellä käytiin karsintasessioissa, mutta niitä kierroksia eivät kuljettajat saaneet vietyä loppuun saakka.
Toiseksi karsinnassa ajoi Simo ”Simo911” Holm (+0.186s) ja kolmannelle sijalle Arttu ”Anartami” Haapsaari (+0.339s).

Koko karsinnan tulokset löydät sarjan sivuilta 

Samanlaista kymmenysten ja tuhannesosien kamppailua käytiin jokaisesta sijasta. Järjestäjät yllättyivät positiivisesti kuinka kovaa ja tasaisesti kilpailijat veivät tätä huippuunsa viritettyä GT500-luokan autoa. Tästä kertoo se, että sijan 3. ja 12. välinen ero oli vain 0.4s!

Sija 13. ja 14. erottui jälleen kerran hyvin pienellä marginaalilla (0.049s), kun 13:ksi ajanut Tuukka ”TuukkaJK” Klaus ja 14:ksi ajanut Teukka ”teuwo82” Lehto kamppailivat viimeisestä A-finaalipaikasta.

Sijan 14. ja 26. välinen ero oli myös todella pieni (+0.7s), joten sunnuntaille tullaan jälleen kerran enteilemään kiivasta kamppailua jokaisesta pisteestä.

Molempien lohkojen lähetykset tuttuun tapaan Finnish Auto Simracing Team Ry:n Youtubesta (https://youtube.com/FinnishAutoSimracingTeam)
Kanava kannattaa käydä laittamassa tilaukseen jo nyt ja painaa vielä kellolla muistutukset päälle, niin saat tiedon aina kun lähetys on alkamassa tai uutta sisältöä lisätään.

Nähdään radalla!