WANTED:
vapaaehtoisia
GT7 eSM 2023 -finaalijärjestelyihin

Vuoden 2023 Gran Turismo 7 eSM -karsintasarja on hyvässä vauhdissa ja katseemme on vahvasti kohdistettu tammikuussa järjestettävässä Tubecon Games -tapahtumassa ajettavaan livefinaaliin.

Sen vuoksi käännymme jo nyt teidän puoleenne ja tiedustelemme valmiuksianne ja halukkuuttanne lähteä tukemaan eSM-sarjan toteutumista laadukkaasti ja tyylikkäästi – aivan kuten F.A.S.T. ry muutoinkin toimii.

Livefinaalin toteutus edellyttää monentyyppisiä tehtävärooleja, joista varmasti löytyy itse kullekin soveltuva työtehtävä. Osa tehtävistä sopii kaikille vapaaehtoisille – ajoivatpa he karsintasarjassa tai eivät. Osaan tehtävistä ei kilpailevat kuljettajat voi osallistua.

Tällä sivulla kuvataan yleisellä tasolla tehtäväkuvia (numeroitu 1-7), mutta roolikuvaukset ja työtehtävien yksityiskohdat tottakai tarkentuvat työryhmien käynnistyttyä. Henkilö voi osallistua myös useaan tehtävään, jos se vain on mahdollista sen osalta, ajaako henkilö sarjassa vai ei.

Suunnittelutehtävät toteutetaan eri työryhmien kautta Finnish Auto Simracing Team ry:n Discord-palvelimella. Sinun tulee siis ilmoittautuessasi olla liittynyt palvelimelle, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lisätä sinut työryhmiin.

 

Avoinna olevia tehtäviä on muun muassa:

  • Finaalin kilpailuformaattiin liittyvät suunnittelutehtävät ja testit
  • Live-tapahtuman suunnittelu
  • Tapahtumaosaston rakennus
  • Tapahtuman osaston pyörittäminen
  • Somen hoitaja
  • Kuvaaja
  • Mahdolliset muut tehtävät

Jokaiseen tehtävään ilmoittaudutaan alla olevan web-lomakkeen kautta ja voit ilmoittautua useampaankin tehtävään.

Tehtävien kuvaukset

Gran Turismo 7 eSM2023 -sarjan pääfinaalin kilpailuteknisestä suunnittelusta ja testauksesta vastaa työryhmä 1, johon on avoinna vielä muutama paikka. Tämä tehtävä on se niin sanottu keihäänkärki, jossa pääset varmasti vaikuttamaan tämän vuoden GT7:n Suomen mestaruussarjan finaalin toteutukseen.

Tässä roolissa on kuitenkin se tiukka rajoite, että jos osallistut karsintasarjaan kuljettajana, et voi osallistua työryhmään 1, jotta et saa ennakkoon tietoosi asioita ja suunnitelmia, jotka voisivat antaa sinulle oikeudetonta etua kanssakilpailijoihin verrattuna. Jos tiedät jo nyt, että aiot seurata karsintasarjaa katsomon puolelta, tervetuloa osallistumaan pääfinaalin kilpailuteknisiin suunnittelutehtäviin valitsemalla tehtävä 1!

 

2. Live-tapahtuman suunnittelu
Nimensä veroisesti tämä ryhmä vastaa Live-tapahtuman suunnittelutehtävistä ja roolittamisesta sekä tehtävien jaosta. Oletpa sitten kokenut tapahtumajärjestäjä tai muuten kiinnostunut tapahtumasuunnittelutehtävistä, on tämä rooli juuri sinua varten.

3. Tapahtumaosaston rakennus
Tapahtuma-alue ei ilmesty itsestään, vaan sen rakentamiseen tarvitaan useita vapaaehtoisia. Mitään erityistä osaamista ei näissä tehtävissä vaadita, vaan jokaisen apu on enemmän kuin tervetullutta, jotta osasto on valmis perjantaina 5.1.2024 ennen kuin kuljettajat ja vieraat saapuvat paikan päälle. Rakennustehtävät suoritetaan keskiviikon 3.1. ja torstain 4.1. aikana.

4. Tapahtuman osaston pyörittäminen
Tubecon Gamesiin odotetaan tuhansia kävijöitä ja osastollamme tulee tapahtumaan koko ajan jotain. Osastollamme vieraat pääsevät jälleen tutustumaan Gran Turismoon useamman OverPowerin rigin ja PS5:n kautta. Näihin yleisöpisteisiin tarvitaan henkilöitä ajattamaan kävijöitä. Tehtävä on yksinkertainen ja siihen saa yksityiskohtaiset ohjeet, joten tämäkin tehtävä soveltuu lähes kaikille. Mitä useampi henkilö ilmoittautuu tehtävään, sitä lyhyempiä vuoroja jokaiselle muodostuu ja näin ollen jokaiselle jää enempi aikaa tutustua upeaan Tubecon-tapahtumaan.

5. Somen hoitaja
Tehtävästä suoriutuminen edellyttää aktiivista yhdistyksen Sosiaalisen Median (Twitter, Instagram, TikTok, Facebook ja WWW) sisällön tuottamista tapahtuman aikana ja sen ympärillä (+-1 viikko). Tämä tehtävä voidaan jakaa usealle henkilölle, joten voit ilmoittautuessasi kertoa, mille alustalle voisit sisältöä toteuttaa.

6. Kuvaaja
Tapahtuma halutaan tallettaa mahdollisimman hyvin ja tätä varten tarvitsemme henkilöitä vastaamaan valokuvaamisesta ja videoinnista (mm. osastolla tehtävät haastattelut, striimiin lisättävät livekamerat sekä muu tapahtuman videointi). Valokuvaustehtävät vaativat sinulta omien kuvauslaitteiden omistamista. Videointitehtäviin sinulla ei välttämättä tarvitse olla mitään erillisiä laitteita näitä varten, useammilla kännykkäkameroilla voidaan toteuttaa taltiointi. Lisäksi yhdistyksen kautta voi olla mahdollista saada joitain oheislaitteita tapahtuman ajaksi lainaan.

7. Muut tehtävät
Tapahtuman suunnittelu- ja järjestelytehtävissä on tarpeen useat erilaiset osaamisalueet. Jäikö jokin osaamisalueesi listaamatta? Ei hätää, voit kertoa siitä meille ilmoittautumislomakkeen kautta. Jokainen vapaaehtoinen käydään varmasti läpi ja pyrimme löytämään kaikille kiinnostuneille jonkinlaisen tehtävän.

Jos sinulla on kysyttävää eri tehtäviin ja / tai rooleihin liittyen,
ota yhteyttä Jarno Raatesalmeen: jarno.raatesalmi@fast-simracing.com

Nähdään eSM-finaalissa!