GT4 Masters kaudelle omat pokaalit

Oikein mahtavaa päivää kaikki rakkaat digitaalisen moottoriurheilun ystävät! 

GT4 Masters -sarjamme on saatu hyvään vauhtiin ja osallistujia on ollut jo liki 40! Mukaan mahtuu edelleen, vaikka kisaksi kerrallaan.

Kuten olemme aiemmin ilmoittaneet, tullaan sarjan viidelle kärkikuljettajalle jakamaan 150 euron arvosta PlayStation-store valuuttaa.

Olemme myös vihjailleen siitä, että sarjan kolmen kärjen osalta palkinnot eivät jää tähän!

Nyt minulla on ilo ja kunnia esitellä täysin sarjaa varten suunnitellut pokaalit, jotka yhteistyökumppanimme FirstLayer on toteuttanut.

Palkinnot on 3D-tulostettu eikä näitä todellakaan saa mistään muualta. Sarjan lopputuloksissa huomioidaan kuljettajan kuusi parasta tulosta, joten mikään sijoitus ei ole vielä ratkennut.

Nyt ei muuta kuin ilmoittautumista sisään ja nähdään radalla! 

Sarjan tiedot ja ilmoittautumiset.

FirstLayer Firstlayer Oy on Kajaanissa vuonna 2020 perustettu tekniikan alan yritys, jonka toimihenkilöinä toimii kolme kainuulaista konetekniikan insinööriä. Tarjoamme asiantuntijapalveluita 3D-suunnittelussa, 3D-tulostamisessa ja tuotantoon liittyvissä asioissa yritys- sekä yksityisasiakkaille. Toimitamme tuotteet asiakkaillemme koko Suomen alueella! Yrityksen tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Paltamossa. (https://firstlayer.fi/)”