Nordic Masters saa jatkoa syyskuussa

Finnish Auto Simracing Team Ry:n perustama epävirallinen Pohjoismaiden mestaruussarja Nordic Masters saa jatkoa syyskuussa. 

Kakkoskaudella mukana on nyt neljä Pohjoismaata kun Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan pääsarjojen huippujoukkueet ottavat mittaa toisestaan neljässä osakilpailussa.

Sarjassa ajetaan neljä osakilpailua. Kilpailut ajetaan välillä syyskuu-joulukuu 2021, kisapäivänä on jokaisen kuukauden ensimmäinen lauantai.

Kisat ajetaan kahdessa lohkossa. Molemmissa lohkoissa ajaa 3+3 tiimin kuljettajaa. Vain lohkon A tuloksista jaetaan pisteitä, B-lohkoon valitaan kuljettajat tiimin lopuista kuljettajista.

Eli jos kansainväliset huipputapahtumat kiinnostaa, on Nordic Masters sinun valintasi. Käy vain näyttämässä vauhtisi käynnissä olevan pääkauden mukana (joukkueenjohto voi valita kuljettajan myös sarjojen ulkopuolelta aikaisempien näyttöjen perusteella).

Joukkueisiin haetaan vain simracing.fi sivun kautta ilmoittautumalla. Kisaan kuljettajat valitaan sen hetken esitetyn vauhdin perusteella. Sarjassa jokaisella joukkueella on sama auto, joka tällä kaudella on Dodge Viper Gr3. Sarjassa säädöt on auki.

Säädöistä ja maalauksista tullaan järjestetään erilliset avoimet kilpailut, josta jaetaan sarjan päätyttyä PS-store lahjakortteja. Lisätietoja: https://simracing.fi/kaudet/113