Tiedote 16.12.2021

Oikein hienoa päivää kaikki rakkaat digitaalisen autourheilun ystävät.

Finnish Auto Simracing Team Ry on jo useamman vuoden ajanut Gran Turismolla erittäin kovia kansainvälisiä sarjoja ja tapahtumia, viimeisimpänä vuonna 2021 ajetun epävirallisen Pohjoismaiden mestaruussarjan Nordic Masters:in kaksi kautta.

Yhdistyksen hallitus on vuoden 2021 ajan tehnyt todella paljon töitä avatakseen toimintaamme ensi vuonna uusia kansallisia ja kansainvälisiä mahdollisuuksia.

Nyt tämä kuukausien työ palkitaan, sillä Finnish Auto Simracing Team Ry on Suomen Elektronisen Urheilun Liiton – SEUL Ry (https://seul.fi) toimesta valittu vuodelle 2022 Gran Turismon viralliseksi Suomen Maajoukkueoperaattoriksi!

Virallisen Maajoukkueen status mahdollistaa muita maita vastaan ajettavien maaotteluiden virallistamisen sekä eri mestaruuksista kilpailemisen vuonna 2022.

Vähintäänkin yhtä suuri kiitos tästä mahdollisuudesta kuuluu luonnollisesti kaikille teille, jotka olette olleet mukana suunnittelemassa Maaottelutapahtumiamme aina ensimmäisistä Ruotsia vastaan ajetuista kisoista, juuri päättyneeseen Nordic Masters:n toiseen kauteen saakka. 

Kiitos kaikille jotka olette seuranneet, kannustaneet ja mahdollistaneet näiden kisojen toteuttamisen.

Tulemme ilmoittamaan ensi vuoden suunnitelmistamme tarkemmin myöhemmin, mukaan lukien myös maajoukkuetoiminta.

Sen sanon, että nyt jos koskaan kannattaa olla mukana osallistumassa virallisiin tapahtumiimme ja ehkä liittyä myös yhdistyksen jäseneksi kotisivujemme kautta, sillä koskaan ei tiedä mihin saakka se sinut tulee viemään.

Finnish Auto Simracing Team Ry:n hallituksen puolesta

Markus Viitanen (Puheenjohtaja)

hallitus@fast-simracing.com

Twitter: @fast_simracing

https://youtube.com/FinnishAutoSimracingTeam